torstai 31. tammikuuta 2013

Treenimotivaatiota







Kaikki kuvat lainattu Pinterest.com

4 kommenttia:

  1. Mahtavan näköisiä tavotekuvia ;) itte täälä mutustan yhäaikaa hyvällä ja huonolla omalla tunnolla karkkia ja juon cocacola zeroa <3 nyt oikein testaan itseäni, että osaanko lopettaa kohtuuteen tätä touhua. Kuukauden totaalisen karkkilakon jälkeen. Hommaa ei auta yhtään se että parin päivän päästä lähdetään koko perhe Ranskaan lomailemaan viikoksi, sukulaisten luo ja ruoka sielä tuskin terveellisemmäsä päästä valkoisine leipineen ym. Mutta aion yrittää sielläkin pysyä kaikessa kohtuudessa ja kuitenkin nauttia lomasta kun sinne kerta mennään :) jatkan sitten palattuani taas todenteolla urakkaani.. T: Marica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin minustakin :) Rakastan näiden etsimistä koska tällaiset kuvat muistuttaa miksi tätä hommaa niin haluaa tehdä. Taisin olla samoissa puuhissa itse kun sinä lauantai iltana :/ Miten tuo Cola Zero ja irtokarkkiyhdistelmä onkin niin <3 Itse en välitä sipseistä, pullista enkä roskaruuasta, mutta karkkiosasto onkin sitten se heikkous. Hei hurjasti onnea kuukauden karkkilakosta! Itse en tainnut siihen pystyä vaikka tarkoitus olikin :/ Oi ja Ranskaan, ihanaa! Onneksi sieltä saa muutakin kuin valkoista leipää :D Nauti kuitenkin kun loma kuitenkin. Toivottavasti palailet taas loman jälkeen ;) Hyvää matkaa ja tsempit loman jälkeiseen arkeen!

      Poista
  2. Oi, nuo kuvat kyllä motivoivat aina - ainakin hetken ;) Mahtava blogi sinulla ja huomaan paljon samoja yhteneväisyyksiä, joten jään varmasti seurailemaan projektiasi ja koitan saada täältä insiraatiota myös omaani.. Ja ihan mahtavia tuloksia olet saanut aikaan aika lyhyessä ajassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on ;) Kiitos, huomasin myös yhteneväisyyksiä lukiessani omaasi. Tervetuloa lukijaksi! Toivottavasti puolin ja toisin saadaan inspiraatiota ja vertaistukea tähän hommaan. Tuloksia on tullut paljon vähemmän kuin olisin tähän mennessä toivonut. Täytyy olla kuitenkin tyytyväinen, että jotain on tapahtunut ja se on miinusmerkkistä :) Tsemppiä sinne!

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)