tiistai 8. tammikuuta 2013

No ne päivän kalorit ;)

munakas, smoothie, tee
jauhelihahernemaissipaprikavalkosipulikermapataa, Cola zero
cashewpähkinöitä, smoothie, tee
öljyistä fetasalaattia avocadolla ja parmesanlastuilla, Vichy
kalkkunaleikkelettä, Dijon sinappia, jogurtti, tee

Kaloreita sain tästä suurinpiirtein 1670 kun koitin laskea vielä yläkanttiin. Ei ehkä ole vahvin puoleni kuitenkaan, mutta suurin piirtein. Syömisistähän kertyy yllättävän helposti kaloreita ja tässäkin päivässä mietin mistä nipistää kun pidin tiukintani.



Uhmasin aiemmin kahvakuulatunnille tänään. Yritys oli kova, mutta käymässäni kuntokeskuksessa myytiin TAAS eioota. Mikään ei ärsytä niin paljon kun se, että tähtäät jollekin tunnille ja olet asennoitunut siihen ja kuntokeskuksen vastaanoton iloinen tyttönen kertoo sinulle ettei sinulle ole paikkaa tunnilla "varauksia otetaan vastaan 24 tuntia ennen tunnin alkua". Jaa a, mitenköhän esimerkiksi minun tilanteessani oleva ihminen voi tietää vuorokausi ennen tunnin alkua, että sille pääsee. Mies lupasi päivällä, että tunnille pääsen ja online booking oli silloin jo täysi. Enkä halua varata "varmuudenvuoksi" koska kahdesta lunastamattomasta varauksesta saa pitkän karanteenin varauksiin. Kuntokeskuksen periaate pitäisi olla, että puolet varataan ja puolet on tulijoille. Epäilen koska olin salilla noin puolta tuntia ennen tunnin alkua ja jäi kahvakuulat näkemättä silti. Että suututti. No tuli sitten kunnolla adrealiinia salitreeniin.

Kuntokeskuksen ilmapiiri on itselleni tärkeä motivaattori. Edellisessä kuntokeskuksella missä kävin oli kaikki mielestäni täydellistä. Oli mukava henkilökunta, tunneille aina takuupääsy eikä varauksia tarvinnut, huippu hyvät Les Mills tunnit, infrapunasauna, salilla vesihana ja mukit pullonsa unohtaneille jne. Nykyisessä käymässäni kuntokeskuksessa, jonne liityin muuttomme jälkeen on ihan mukava henkilökunta, hyvät kuntosalilaitteet, mutta siihen se sitten jääkin. Huonot ryhmäliikuntatunnit ja niille pääsemättömyys eivät motivoi. Vaihtaisin jos asuinalueellamme olisi muita eikä minulla olisi kahden vuoden sopimusta. Vaikka ärsyttää myös maksaa huonosta niin näillä mennnään.

Kuntosalilla arvioisin menneen noin 300 kaloria eli päivän saldo 1370 kcal. Onnistunut siis :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttia :)