keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Je je jee!

Tänään vihdoin näin vaa'assa lukeman 70 kg! Vaikka suklaatäytteinen croisantti huuteli nimeäni illalla on mahtavaa, että jäi syömättä! Vaikka äitini kehuikin suoraan leipomosta tulleeksi. No myöhemmin ;) Tämän hetkinen BMI 25,7 ja normaalipainoon tarvitaan -1,9 kg:n pudotus. Tavoitteeni on mennä tietysti alle, joten no problem!

Tässä postauksessa myös julkisesti lupaan etten koskaan enään aio päästää painoani yli tuon 70 kg:n (paitsi poikkeuksena jos joskus vielä raskaannun). Ei mulla muuta heippa!

2 kommenttia:

  1. Mahtava juttu, että pääsit välitavoitteeseen, onnea! Itse käyn puntarilla kerran viikkoon perjantaisin. 3vk sitten kun aloitin, paino oli 74kg ja viime viikolla 72,4kg että oikea suunta. Huominen puntari vähän jännittää kun on ollut liikkumisesta vähän löysempi viikko. Kongaakaan ei päästy eilen kokeilemaan kun oli peruttu ja siirretty toiselle päivää, jonne en tietenkään ehdi. Ennen ei olisi yhtään harmittanut vaikka olisi jumpan saanutkin jättää väliin, mutta eilen otti päähän :( t: Marica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Matkaa on kuitenkin vielä reilusti edessä, joten eteenpäin vaan :) Kerran viikossa puntarille nousu kuulostaa järkevältä. En tiedä mistä on jäänyt itselleni tapa käydä joka päivä hahah. Hienosti on sinullakin paino lähtenyt laskusuuntaan. Tsemppiä! Tiedän tuon tunteen kun ei pääsekään liikkumaan kuten oli ajatellut. Turhauttavaa.

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)