perjantai 15. helmikuuta 2013

Perjantai punnitus vol. 1

Viikko sitten paino oli 69,7 ja tänään se on 68,9! Pudotusta siis viikossa 800 grammaa! Tällä viikolla olen käynyt salilla vain kahteen kertaan eli tiistaina crossailemassa ja eilen torstaina tanssimassa. Eilen matkalla salille tuntuikin kevyt askel ;) Viikon liikunnat jääkin mulla tähän koska olemme lähdössä viikonlopuksi reissuun. Salaa toivoin, että nyt perjantaina menisi tuo 69 kg rikki ja se meni! Olen siitä todella innoissani. Muutoin mielialani ei nyt vastaa tätä intoa, mutta kyllä kaikki kai taas tästä sutjaantuu.

Paino 15.2 68,9 kg 
(viikko sitten 8.2 69,7 kg pudotus -800 g, noin kuukausi sitten 20.1 71 kg pudotus -2,1 kg)

Matkaa normaalipainoon 900 g
Matkaa tavoitteeseen 8,9 kg
Seuraava punnitus perjantai 22.2

Kuva lainattu Pinterest.com

6 kommenttia:

  1. Moi!
    Löysin blogisi ja oli pakko lukea kaikki tekstit siltä istumalta. Teksteistäsi saa mukavaa potkua omaankin painonpudotus-projektiin.
    Ja tulen takuuvarmasti vierailemaan täällä jatkossakin :)
    Temppiä kovasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi, kiva kun löysit tänne ja jätit kommentin :) Tämä blogi on toiminut itselläni tässä projektissa suurena tukena ja paikkana päästää ajatuksia ulos. Olen otettu jos saat teksteistäni potkua :) Tervetuloa lukijaksi!

      Kiitos ja tsemppiä sinullekin omaan projektiisi!

      Poista
  2. Olen tosiaan palannut ranskasta :) aivan ihana loma, paljon nähtävää, mutta se ruoka... Patonkia, patonkia, patonkia.. Erilaisia voitakinasta tehtyjä pullia, joissa vielä ehkä hillo tai suklaatäyte, pastaa, panineja ym siinä oikeastaan viikon ruokavalio :( mutta tasapainoksi kiipesimme erään kirkon torniin 300 rappusta edestakasin, ja seuraavana päivänä Pariisissa tietenkin eiffeliin ainakin yhämonta rappua ja voin kertoa että kyllä tuntui reisissä :D tietenkin kävelimme muutenkin todella paljon. Kotona tietysti hyppäsin heti puntarille ja +700g kiitos ruokavalio! Mutta parin päivän kuluttua virallisena puntaripäivänä -700g eli +-0. Mutta minulle riitti että lukema oli sama kuin lähtiessä, ja eilen jo kävin taas todella hikisessä zumbassakin, olihan se taas mahtavaa :) yllättävän hankalaa on kyllä ollut palata taas järkevämpään ja tietysti terveellisempään ruokavalioon, mutta eikö se tästä. Reissuterveisin Marica niin ja onnea tosiaan huikeasta pudotuksesta sinulle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla taas Marica! Reissu kuulostaakin oikein onnistuneelta :) Uskon, että kaikki ihana ruoka vei mennessään. Lomalla pitääkin kyllä nauttia. Ja eihän tilanne ole yhtään paha jos paino on nyt samassa kuin ennen lähtöä? Suurin osa varmaan turvotusta. Tsemppiä kovasti arkeen paluuseen! Itse omalta kohdaltani tiedän sen vaativan suurta itsekuria. Hyvä alku tuo Zumba kyllä ;)

      Kiitos onnitteluista! Itsekin olen totaalisen innoissani alle 70 kg painosta :) Vaikka paljon on vielä tehtävääkin.

      Poista
  3. Ps. Innostuin nyt itsekkin yrittämään blogin pitämistä (apua!), mutta jos kiinnostaa käväistä katsomassa niin se löytyy täältä http://prinsessaryysysenvaltakunta.blogspot.fi/ terkuin Marica :)

    VastaaPoista

Kiva kun jätät kommenttia :)