keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Jumissa

Eilisen crossailun jälkeen selkäni on ollut ihan jumissa. Olen aiemminkin havainnut selkäni olevan nyt kuin tukki. Tanssitunneilla tunnen vasta lopputunnista saaneeni liikkeisiin vetreyttä. Lämpiäminen kestää siis ikuisuuden. Crossailu, joka kuormittaa selkää samalla liikeradalla pitkän aikaa alkaa puolen tunnin jälkeen todella tuntumaan selässä. Veikkaisin cyclingin menevän tähän samaan en nyt vaan ole niillä tunneilla käynyt vähään aikaan. Onhan selkäni ollutkin ihan eri tavalla kuormituksessa parin vuoden ajan kuin koskaan. Ensin raskaus ja nyt poitsun kantelu, joka taitaa olla jo kymppisäkki. Mun täytyy alkaa venyttelemään!

Selkäjumin lisäksi on arkeen paluu pikku reissun jälkeen ollut haastavaa. En tahdo edes miettiä miten paljon nesteitä kropassa nyt on. Saati perjantain punnitusta. Voi että, nyt tarvitaan tsemppiä!

Kuva lainattu Pinterest.com

2 kommenttia:

  1. Jos kävit kurkkimassa tuola blogissani ( jonka nimen kyllä vaihdan kun keksin jonkun kivan ja mieleenpainuvan;) niin tosiaan mahatauti meillä jyllää ja aivan pannuun ottaa kun ei tähän tavalliseen arkeen ja ruokaan tunnu millään pääsevän kiinni :( ehkä sitten kun on tervehdytty. Tällä hetkellä nimittäin jo mieskin oksentaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kurkkaamassa, oikein hyvältä näytti :) En vaan ehtinyt jättää kommenttia :( Tosi harmi, että ootte saanut taudin :( Oksennustautia meillä ei luojan kiitos ole vielä ollut, mutta poika oli viime syksynä pitkään kuumeessa ja samoiten nyt tammikuussa. Todella tiedän ettei siinä ole helppo kiinnittää omaan ruokavalioon huomiota saati tule lähdettyä salille. Malttia vaan kyllä sekin aika pian tulee. Pikaista tervehtymistä teidän perheeseen!

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)