perjantai 16. elokuuta 2013

Elokuun tulosta

Innostuin mittailemaan itseäni sillä olo on jo kevyempi mitä oli alkuviikosta. Paino tällä hetkellä 64,4, joka on puoli kiloa enemmän kuin edellisessä punnituksessa. Välissä on ollut kyllä korkeampia lukemia. Itselleni on nyt tullut paha tapa jojoilla viikoittain. Aina kun olen tyytyväinen puntarin lukemaan niin eikun herkkua nassuun. Tämä kierre pitää saada katkaistua. Viikonloppureissun voi ottaa kevyemmin ja muistissa pitää olla, että mitä enemmän "antaa mennä" asenteella niin sitä enemmän töitä sen jälkeen. Helpompi olisi jos ottaisi vähän iisimmin. Nyt on viikonloppu taas!

Viimeksi mittailin itseäni 28.7, jolloin painoin 64,7 eli aika lailla samaa mitä nyt. Aiemmin kirjoittelinkin jo haasteistani päästä tästä alaspäin. Olen kuitenkin liikkunut niin ahkerasti, että tahdon tietää onko ollut sentteihin vaikutusta. Seuraavaksi mittailen itseäni sitten syyskuussa.

Kuukauden sentit 16.6 (suluissa edelliset mitat):

reidet 56 cm (56 cm, muutos -0 cm)
peppu 95 cm (95 cm, muutos -0 cm)
lantio leveimmästä kohdasta 86 cm (88 cm, muutos -2 cm)
vyötärö kapeimmasta kohdasta  72 cm (74 cm, muutos -2 cm)
pohkeet 36 cm (36 cm, muutos -0 cm)
allit  27 cm (27 cm, muutos -0 cm) 

No, jotain on sitten tapahtunut eli vatsanseutu on kaventunut. Olen tyytyväinen. Reisistä ja pebasta saisi kyllä irrota senttejä. Miten ovatkaan niin tiukassa! Alleissa en haekaan itse kavennusta vaan ennemmin lihasta, joten sen mittaamisen taidan nyt lopettaa koska peilihän näyttää todellisuuden tässä ei mittanauha.


Kuva Pinterest.com

2 kommenttia:

  1. Täällä kolmen lapsen äiti (4/08, 1/10 ja 7/13). Kahden ekan jälkeen oon päässy normi mittoihin noin vuoden kuluttua synnytyksestä tarkkailemalla syömisiä. Nyt isommat päiväkodissa 3pvää/vko. Päätin elokuun puolessa välissä alotella kuntoilun. Painoa +10kg ennen raskautta mittoihin. Oon nyt vasta perin viikon ajan satunnaisesti jumpannu (ostin kahvakuulankin). Mittaukset oon ajatellu tehä joka kuukauden lopussa, antaa motivaatiota :). Erityisesti syömisiäni tarkkailen (mutta terveyden rajoissa!). Olen läpikäynyt anoreksian 10 vuotta sitten, en halua sitä helvettiä kokea uudestaan! Zemppiä sullekkin vauvakilojen karistukseen :). Mun paino ennen raskauksia n.58-60. Nyt toivoisin pääseväni lukemaan 55kg (se on normaalin BMI:n rajoissa).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Kiva kun löysit blogini ja jätit kommenttia :) Pahoittelut, että kommenttini siihen on kestänyt. Syyn löydät uusimmasta postauksesta. Kiitos paljon tsempeistä! Tarvitsen sitä ihan varmasti. Tsemppiä sinullekin omaan projektiisi. Tavoitteet on tehty saavutettaviksi :)

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)