tiistai 5. helmikuuta 2013

Se toinen puoli

Viikonlopusta tuli kirjoiteltua miten kosketin "vanhaa elämääni" mm. irtokarkkien parissa. Itselleni ominaiseen positiiviseen tapaani totesin, että ruotuun takaisin vaan. Eilen päivittelin lyhyesti miten menee, hyvin. Kumpa kaikki olisikin näin yksinkertaista. Se miten helppo olisi palata vanhaan on no liian helppoa. Vaikeampaa on muistutella itselleen koko ajan miksi tätä tekee ja tehdä kaikki "ohjekirjan mukaan". Kuka tahansa tietää miten paino putoaa tai oppii tietämään niin halutessaan. Kaikista vaikeinta on tämä henkinen puoli varsinkin kaltaiselleni tunnesyöjälle. Tänään on ollut todella vaikea päivä. Koko päivä reissussa tiesi epäsäännöllistä ruokailua ja se taas tietää itselleni ongelmia.

Olin viimeisimmästä painostani innoissani siis ennen viikonlopun turvotusta. Tietysti toiveena on ollut tässä vaiheessa alempi paino. Tahdon tällä hetkellä todella paljon painonpudotusta. Se on tärkeimpiä tavoitteitani ja olen tosissani asian kanssa. Painon pitää pudota. Uutena vuotena kerroin monille tavoitteistani. Näitä ihmisiä olen näkemässä kuun puolivälissä. Hävettää, että he joutuvat näkemään vaan muutaman kilon pudotuksen ja kuulemaan tunnustukset useista takapakeista. Miksi tämä on näin vaikeeta.

Tällainen tilitys tällä kertaa. Ehkä menen vaan nukkumaan.

Kuva lainattu Pinterest.com

4 kommenttia:

  1. Samaa mietin minäkin! Painonpudotus on koko ajan mielessä ja joka suupalaa otettaessa miettii, että syönkö nyt liikaa tai vääränlaista ruokaa... Huh, olisi helppoa palata vanhaan ja syödä ajattelematta, mutta sillä ei valitettavasti tulisi tuloksia.

    Täällä on oltu hieman mieli maassa mm. pitkittyneen sairastamisen takia, mutta eiköhän täältä ole vain suunta ylöspäin. Tsemppiä sinulle, oot tehnyt jo upean alkutyön :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta, tuloksia ei vanhaan palaamalla tarvitsisi odottaa. Pitää vaan reippaasti jatkaa :) Itselläni on ollut onni olla nyt terveenä ja onneksi mielikin on jo parempi. Voin vaan kuvitella miten pitkä sairastelu laskisi fiiliksiä. Toivottavasti tulet kuntoon pian ja saat siitä intoa :)

      Kiitos kommentista ja kannustuksesta <3

      Poista
  2. Uutena vuotena kerroin monille tavoitteistani. Näitä ihmisiä olen näkemässä kuun puolivälissä. Hävettää, että he joutuvat näkemään vaan muutaman kilon pudotuksen ja kuulemaan tunnustukset useista takapakeista.

    Sä et oo kenellekkään tilivelvollinen omasta elämästäsi. Tää on ihan sun oma juttu ja jokainen saavuttaa omat tavoitteet omalla ajallaan, toisilla se sujuu nopeammin kuin toisilla. Pääasia on, että et luovuta. Lopeta tää "mitä muut ajattelee" saisse, se ei johda mihinkää.

    Tsemppiä kutistumiseen! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet täysin oikeassa. Enkä tarkoittanutkaan tätä ihan niin miltä tämä nyt uudelleen luettuna kuulosti. En liiemmin ajattele sitä mitä muut ajattelevat. Tämä on tosiaan mun oma juttu ja teen sen omalla aikataulullani. En voi kuitenkaan kieltää sitä miten hyvältä tuntuisi kuulla huomattavammasta kutistumisesta muilta. Siitä tulisi onnistumisen fiiliksiä.

      Kiitos tsempeistä <3

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)