perjantai 25. tammikuuta 2013

Niistä motivaatiohousuista ja muusta

Marraskuussa postasin motivaatiohousuistani. Eilen laitoin yhden tiukan takkini päälle ja yllätyin miten se ei tuntunutkaan enää niin tiukalta. Sen siivittämänä uskalsin kokeilla motivaatiohousujani, jotka olin ripustanut makuuhuoneeseen näkyville. Ne olivat kokoa 30 (isoimmat housut, jotka olen omistanut olivat 31). Ja nyt ne mahtuivat hyvin ja näyttivät hyviltä! Tuntuu hyvältä, että vaatteista huomaa pienen hoikentumisen. Nyt ripustin uudet motivaatiohousut kokoa 29. Olen ostanut ne kevättä silmällä pitäen ja nyt kokeillessani nämä eivät menneet vielä ihan kiinni.

Mies oli ostanut Candy Kingistä irtokarkkeja melkein kilon (meillä on yövieraita). Purin niin hammasta koko illan että! Nyt tunnustus. Lopulta päädyin tekemään itselleni smoothien ja ottaa kaksi karkkia. Se jäi siihen. Hyvä suoritus mielestäni sillä mieleni teki ei-niin-helpon lapsen nukutussession jälkeen uppoutua sohvalle koko pussin kanssa. Ne kaksikin olisi voinut jättää ottamatta. Koska en aio totaalikieltäytyä herkuista niin ehkä tässä opettelin samalla itsehillintää :D

Huomenna aamusta Zumbaan!

Kuva lainattu weheartit.com

4 kommenttia:

  1. Voi vitsi, pitäisköhän itsekin ostaa jotku tavotehousut.. hmm vois kyllä toimia mullakin :) tänään kans oli zumbaa ja tiistaina jälleen, niin mahtista :D t: Marica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Fiilis on ihan mieletön kun housut suhahtaa jalkaan ;) Odottelen jo näiden pienempien tavoitehousujen käyttöönottoa koska ovat varmasti tulevat lempparit. Reippaasti jaksat zumbailla, hienoa!

      Poista
  2. Ja muuten 10 pistettä että pysyit vaan kahdessa karkissa, tiedän että vaatii tooosi kovaa itsekuria ..<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Vaatii kyllä itsekuria, jota minulla ei sitten seuraavalle päivälle ihan riittänytkään. Luit varmaan seuraavan postauksen :/ En jäänyt kuitenkaan tuleen makaamaan vaan yritin tänään salilla paikata damagea.

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)