keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Päivän ruokia ja ruokaostoksia

Aamulla olin kyllä erittäin tyytyväinen itseeni nähdessäni välitavoitteeni 70 kg vaa'assa. Sitä oli odotettukin! Tästä on tavoitteeseen vielä 10 kg, mutta aion iloita jokaisesta etapista. Blogia aloitellessani painoin noin 75 kg ja tästä on nyt pudotettu 5 kg. Tulokset ovat tulleet hitaammin kuin oli tarkoitus. Ehkä 1-1,5 kg:n pudotus viikkoon ei ole itselleni realistinen. Tyydyn pienenpäänkin kunhan suunta on alaspäin ja jatkuvasti tapahtuu jotain. Nyt samaa linjaa vain eteenpäin.

Tänään lautasella:
  • banaani-mansikka-maitorahka-mehukeitto-maito smoothieta, tee, vesi
  • pinaattikeitto, porkkanaa, vesi
  • iso kaakao
  • ananas-banaani-maitorahka-maito-kookosmaito smoothieta, muutama cashewpähkinä
  • aurinkokuivattutomaatti-feta-öljy-tomaatti-kurkku-cashew-avocado-parmesan salaattia, lasillinen Cola zeroa
  • mustikkakerroskiisseli, vesi

Niin ja ne kauppaostokset tältä päivältä alla. Ostoskorissa enimmäkseen omia ruokaostoksiani (ja lehti :D), mutta myös kotiin saippuaa, lapselle ruokaa ja miehelle oivariinia. Kauppakassi on usein hyvin samannäköinen eli kasviksia, maitotuotteita, jauhelihaa, kanaa. Toki kaapeista löyty jo itselleni tärkeitä juttuja kuten Vichyä, Dijonia, Cola Zeroa. Ennen tämän lisäksi olisi suklaalevy. Se jää nyt kauppaan vähäksi aikaa. 


2 kommenttia:

  1. Puntarilla käyty ja tulos oli... -100g viimeviikosta :( mutta täytyy ajatella positiivisesti, että eipä kuitenkaan ollut plussaa vaan miinusta ;) ja hyvänä uutisena tällepäivää, että pääsen sittenkin testaamaan stä kongaa tänään, jei! :D ruokakauppaan myös olisi matka, mutta mun suurin kompastuskivi on mitä kahvin kans vois maistella tai muutenkin jos iskee se hirvittävä makeanhimo? Ei sulla olisi mitään hyviä vinkkejä ;) joku ehdotti joskus banaania, mutta niitä inhoan. Mietin että onko kuivatut hedelmät miten kaloripommeja? t: Marica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei. Aivan, positiivisesti vaan ja ainakin suunta on alaspäin :) Itse en juo lainkaan kahvia, en ole koskaan juonut. Pari vuotta olen juonut teetä, mutta en yleensä kaipaa sen kanssa mitään makeaa. Hedelmäteet ovat itsessäänkin jo kyllä suht makeita. Välipalaksi oivia ovat maitorahka pohjaiset smoothiet tai maitorahka hedelmillä, marjoilla tai mehukeitolla. Täyttävät hyvin eikä taatusti tee mieli lisää! Itse syön usein myös jogurtteja ja pähkinöitä välipalaksi. Pähkinöistä kourallinen on sopiva annos muutoin kaloreita tulee melkoisesti. Nuo kuivatut hedelmät ovat myös todella kaloripitoisia, mutta parempi tietysti kuin suklaalevy :D Välipalat ovat myös itselleni kompastuskiviä koska juuri silloin tekisi mieli syödä vaikka suklaapatukka.

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)