lauantai 19. tammikuuta 2013

Urheiluvaatteet

Itselleni on tärkeää tuntea oloni mukavaksi salilla. Vaatteiden osalta kaipaan siis hyviä materiaaleja ja rentoutta. Nyt tämän kokoisena en ole tuntenut oloani mukavaksi topeissa varsinkaan tiukoissa malleissa, joten olen jättänyt suosiolla ne kaapinpohjalle. Treenivaatevarastoni kuihtui heti sen jälkeen minimiin koska jumpissa ennen olen viihtynyt vilpoisuuden vuoksi parhaiten juuri topeissa. Löysin viime viikolla niinkin yllättävästä paikasta kuin KappAhl muutaman mukavan vaatteen salille juuri nyt. Ovat toimineetkin oikein hyvin! Paidat ovat kokoa M, mutta ovat reilunkokoisia ja olenkin pistänyt alle vielä toisen topin, sellaisen hihattoman ja kireän. Näiden kanssa ei tule epämukava olo vaikka jalassa on suht tiukat mustat housut (tämän hetken suosikit!).


Liekö vaatteiden ansiota tämän viikon liikunta:

ma -
ti cycling 1 h
ke -
to crossing 1 h 30 min
pe -
la crossing 35 min

2 kommenttia:

  1. Nyt on pakko kommentoida, kun kukaan muu ei kommentoi :) en vielä syventynyt ja perehtynyt vanhempiin teksteihisi, mutta heti tuli olo että tätä naista taidan jatkossakin seurata ;) itse 29v 03/12 syntyneen tytön äitinä ja n. 73kg pullerona aikomus myös saada painoa pois ja sopivasti lihasta tilalle. En ole koskaan aikuisiällä ollut mikään laiha enkä varsinkaan kiinteä, mutta nyt yritän hiljalleen miehen kanssa opetella sopivasti terveellisempää elämää ja sun blogista voisin löytää inspiraatiota itsellenikin, kiitos siis jos jaksat jatkaakirjoitteluasi :) t: Marica

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos kommentistasi! Se lämmitti todella mieltäni :) Näen, että täällä blogissa on jonkun verran trafiikkia ja seuraajiakin, mutta kommetteja ei tosiaan. Blogi toimii itselleni osana tätä projektia jo sellaisenaan ja vakaa tarkoitus on jatkaa ainakin "maaliin" asti :) Kaikki kommentit ovat kyllä kaivattua vertaistukea ja lukisin niitä jatkossa mielelläni enemmänkin. Hienoa, että itse olet saanut miehesi mukaan opettelemaan terveellistä elämää. Vertaistuki on siis lähellä :) Toivottavasti viihdyt ja saat jotain inspiraatiota täältä!

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)