keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Paino tasan 70 kg

Vaikka paino on edelleen tasan 70 kg, olo ja mieli on kevyempi kuin aikoihin. Tänään taas otin yhdet vanhat housuni takaisin käyttöön. Kokoa 38. Ilman viikonlopun repsahduksia olisi paino mahdollisesti alempi. En kuitenkaan sitä sure. Huomenna tarkoitus mennä taas tanssitunnille ja syömisetkin ovat olleent balanssissa, joten ehkä viikonloppuna painokin vähemmän? Toivottavasti.

Kuva lainattu Pinterest.com

2 kommenttia:

  1. Joo, ei anneta moisten lipsahdusten haitata painonpudotusta! itse kanssa ajatellut, että kohtuulliset (ja todennäköisesti joskus suuremmatkin) lipsumiset täytyy osata antaa itselleen anteeksi, sillä tämähän ei ole mikään kuuri vaan opettelua uuteen elämäntapaan ;) itsellä tällä hetkellä olo että pe puntari taas paremmin minun puolell mutta saas nähdä :) ja ne tavoitehousut taidan käydä pian hakemassa, niin tulee painon putoamisesta vielä konkreettisempaa. Tsemppiä meille siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei anneta ei. Pienet lipsahdukset lienevät ihan inhimillisiä eikä ne kaada koko projektia kunhan ei kovin usein tapahdu tai mene ihan överiksi. Nyt mietin suunniteltua lipsahdusta ensi viikonlopulle. Mutta siitä kirjoittelen varmaan enemmän jos nyt sitten tapahtuu :D Olet asian ytimessä siinä, että elämäntapaa haetaan. Onnea miinuksista! Tsemppiä sinne ja tänne!

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)