sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Eilinen

Eilinen meni ns. entisen elämän mukaan... Aamulla söin kaurapuuroa maidolla ja lähdin Zumba tunnille, jossa tulikin hyvä hiki pintaan. Kotimatkalle otin salilta Profeelin kaakao proteiinijuoman. Olin halunnut maistaa sitä jo pitkään ja ihan hyvää oli vaikka ylläen mansikka on kyllä parempi. Kotiin päästyäni mies oli lähdössä jo illan viettoon ajoissa ja jäin kaksin lapsen kanssa. Enkä ehtinyt syömään ennen iltayhdeksää :/ Silloin söin pienen fetasalaatin ja kalkkunaleikkeleitä Dijon sinapilla. Mitä sitten söin siinä välissä?

No join Cola Zeroa ja söin miehen perjantaina ostamia irtokarkkeja. Ja ihan reilusti. Nyt olenkin sitten kamppaillut tämän päin etten jatkaisi samaa linjaa :/

Vaikka ihan itse omassa päässäni päätän mitä pistän suuhuni niin silti tämä olisi helpompaa a) jos kukaan ei kantaisi minkäänlaisia herkkuja kaappeihin (esimerkiksi eilinen ei olisi tapahtunut koska en todellakaan olisi lähtenyt lumisateeseen ostamaan herkkuja lapsen kanssa, kaikki ne pukemisrumbat jne. huh!) b) jos ateriavälit pysyisivät (esimerkiksi eilen en yksinkertaisesti ehtinyt syömään ennen yhdeksää koska lapseni ei nukkunut palattuani salilta yksiäkään päiväunia ja lapsen kanssa ruuanlaitto tuntui liian haastavalta toteuttaa). Tähän voisi olla tietysti ratkaisuna jokin ennalta valmistettu ruoka jääkaapissa niin tai maitorahka. Syyllinen on jokatapauksessa peilissä, joten ei voi mitään.

Kuva lainattu Pinterest.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttia :)