tiistai 22. tammikuuta 2013

Ravintolassa

Dieetin aikana pelkäsin ennen niitä hetkiä kun mennään syömään ravintolaan. Yleensä ennen tuli ravintolassa syötyä pääruuan lisäksi joskus alkuruokaa joskus viiniä jne. Joskus sen viiniä sisältäneen ravintolasyömisen jälkeen kotimatkalta tuli napattua jälkkäriä vielä kotiin. Joo, sitä makeaa. Ennen lasta tuli vietettyä kaupungilla näissä merkeissä helposti useampikin ilta viikossa.

Nykyisin ravintolassa syöminen on useimmiten lounasta. Lounaalla on helppo syödä terveellisesti eli ottaa keitto tai salaatti tm. ja jättää esim. leipä syömättä jos tahtoo. Salaatti eri täyttein on useimmiten mun valinta koska on niin herkkua! Ruokajuomana toimii yleensä vesi ja jälkkäri jää syömättä (ja joskus osa ruokaakin kun lapsi on mukana :D). Iltasin tulee harvemmiten nykyään käytyä ravintolassa syömässä ja nyt kun sellainen ihme esimerkiksi nyt tulossa helmikuussa  (viimeksi uutena vuotena) niin aion kyllä syödä sen mitä mieli tekee ja ottaa sen viininkin ruokajuomaksi. Uskon siihen ettei satunnainen ilta koko dieettiä pilaa kunhan palaa ruotuun nopeasti. Enkä muutoinkaan pysty syömään paljon kerralla ruokaa (suklaata kyllä :/) eli pitää muistaa jättää vaan tuo jälkkärinhaku väliin.


Tänään käytiin yhdessä lemppari lounaspaikassa ja lautaselle valkkasin häränpihvin, aiolin ja kasvikset. Annos olisi tullut jollain perunoilla? mutta vaihdatin kasviksiin. Näin lounaasta ei jää ähky vaan hyvä mieli itselleni. Onneksi niin moni paikka vaihtaa lisukkeet mielellään eikä meno ole enää kuin ennen "ai ranut kasviksiin no se maksaa 5 e" :D Kyllä, tämä kommentti muutaman vuoden takaa yhdessä Helsinkiläisessä ravintolassa.

Kuvat lainattu Pinterest.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttia :)