tiistai 2. huhtikuuta 2013

Pääsiäisen jälkeen

Olen ollut täysihoidossa koko pääsiäisen ja voisin sanoa ettei syöminen ole ollut yhtään sitä mitä olisi pitänyt. Missä oli mun eväät nyt!?! Miksi silloin kun painon pudotusta on tapahtunut on niin helppo antaa itselleen lupa syödä mitä sattuu? Pääsiäinen lähti siis täysin lapasesta.

Toisten helmoissa on vaikeaa olla syömättä mitä tarjotaan. Itselleni ainakin. Sen jälkeen mielentilani ottaa moodin "ihan sama". Ensin tuli ruuat sisältäen perunamuusia, riisiä jne. joita siis en muutoin syö lainkaan (eivät sovi mun vatsalle). Sitten tuli herkut, jotka huuhdoin alas Cola Zerolla. Yök!

Kotiin päästyäni eilen onneksi järkevöidyin ja iltapala sisälsi viiliä, porkkanoita ja vichyä. Viimeisen kerran seuraavaan kuuteen viikkoon osaa niistä. Nimittäin tänään alkoi Fitfarmin superdieetti! Ex tempore sitten pääsiäislankeamisen jälkeen totesin, että nyt tarvitaan jotain järeämpää. Tässä on todella haastetta itselleni. Näillä ruoka ja treeniohjelmilla mennään seuraavat kuusi viikkoa ja katsotaan mihin päädytään. Aamupalani sisälsi pitkästä aikaa marjoja. Voi kumpa niitä saisi pian jo tuoreina :)

Onko muita superdieettiläisiä? Kokemuksia?

Kuva lainattu Pinterest.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttia :)