tiistai 16. huhtikuuta 2013

Arkea

Meidän koira on edelleen sairaana ja aiheuttanut kovasti huolta myös tänään. Poika ei myöskään ole jaksanut olla oma aurinkoinen itsensä koko päivää, joten tällä mammalla on ollut tekemistä. Onneksi dieetin mukaiset ruokailut ovat jo takaraivossa koska en taatusti olisi jaksanut tänään niitä listasta katsoa ja miettiä mitä väkertää. Toinen onni on tämä mun kotona jumppaamisinnostus. Olisi muutoin niin saamaton olo, että voisi jopa kaatua homma siihen. Esimerkki tältä päivältä: tein puolen tunnin tehokkaan kahvakuulatreenin aamulla ja kävin suihkussa samalla haaveillen illan crossing tai cycling tunnista. Mies tuli töistä ja vedin kamat niskaan. Meidän vauva oli siinä vaihessa sitä mieltä ettei äiti lähde minnekään. Samalla koira alkoi oksentamaan hyvin voimakkaasti. Kun loppua tälle ei tullut puhuin maraton puhelun eläinlääkärin kanssa. Mies oli sinä aikana saanut vauvelin nukkumaan. Kun päätettiin seurata koiran tilaa vielä aamuun oli kello sen verran, että salikamat takaisin kotivaatteisiin ja mies lähti omaan menoonsa yhdeksäksi. Se siitä salille menosta sitten. Ilman aamun kahvakuulatuntia olisin varmaan harmitellut hommaa enemmän. No huomenna uusi yritys :) Ja toivottavasti tuo koirulinkin tila kohentuu.

Superdieettiä takana nyt 2 viikkoa ja ohjelman mukaan jäljellä 4 viikkoa. En ole vielä päättänyt miten pitkälle vedän näin. Laskin, että dieetin aikana paino olisi pudonnut 2,3 kg jos siis laskeskelin oikein :D Jokatapauksessa todella hyvin siis. Olo on ollut todella hyvä ja vaikka aluksi tuntui, että söi todella paljon ja oli tukossa on olo nyt päinvastainen eli nälkä on ruoka-aikoina ja kroppa tuntuu kiinteämmältä ja kevyeltä. Olin ilman Zero limujakin reilu 1,5 vk eikä mitään ongelmaa. Nyt hankin taas kaappiin viikonloppuna kun ajattelin jos korvaisivat vähän herkkuvajetta. Dieetin noudattaminen tarkoittaa myös sitä, että ilman herkkuja on mennyt koko 2 vk. Taitaa olla jonkinsortin ennätys itselläni haha.

Samalla tätä kirjoittaessa vedin iltapalan. Saman mitä olen tässä pari viikkoa vetänyt eli maitorahkaa ja sokeritonta mehukeittoa blenderissä smoothieksi. Ihan maukasta, edelleen :)

Kuva lainattu Pinterest.com

3 kommenttia:

  1. Voi että, toivottavasti koira parantuu <3 T: kahden karvatassun omistaja. p.s tsemppiä laihdutukseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan! Onneksi pikkuinen on tänään jo syönyt ja juonut reippaasti. Vielä en uskalla huokaista, mutta paremmalta näyttää. Kiitokset tsempistä. Sitä ei voi olla koskaan liikaa :)

      Kiva kun löysit tänne Carita!

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)