perjantai 19. huhtikuuta 2013

Nälkäinen perjantai

Astuin aamulla vaa'alle väsyneenä ja nälkäisenä. Yöllä jäi unet vähälle :/ Vauva sekä koira valvottivat. Jokatapauksessa tulos viikon työstä on 65,6 kg (BMI 24,1) eli pudotusta viime viikosta -900 g kun paino oli 66,5 kg. Voin sanoa viikkopudotuksen olleen itselleni erittäin hyvä. En ole tainnut näistä kiloista koskaan saada viikossa lähelle kiloa pois vaikka tavoitteena olisi ollutkin. Superdieetti on siis megajees!

Toisaalta täytyy kyllä myös mainita, että alkaa jo hieman kyllästyttää tämä ja arvoin eilen(kin) sitä kauanko jaksan noudattaa ohjeita näin tarkasti. Olisimme saaneet yllättävää lastenhoitoapua ja olisimme päässeet miehen kanssa kaksin syömään ja elokuviin tänään. Mies antoi asian päätettäväkseni ja lykkäsin hommaa koska tahdon syödä ravintolasta jotain "listalta" ja tilata lasin tai kaksi viiniä. Leffaankin olisi kiva saada leffanamia mukaan. En tahtoisi vapaailtana tilata parsakaalia ja hörppiä vettä. Aargh. Vaikka "vanhaan" ei voi palata niin kaikesta en tahdo luopuakaan. Lisäksi tuntuu just nyt tyhmältä kieltäytyä mahdollisuudesta, joka tulee ehkä kerran pari vuoteen ja jonka tarve on ainoastaan sen vuoksi, että on dieetillä. Toisaalta tuntuu myös tyhmältä uhrata hyvin mennyt dieetti yhden illan takia. Vaikka toki tiedän ettei se koko projektiani kaataisi. En tahtoisi mennä projektini kanssa ylikään kun siitäkin on kokemusta. Kumpikampi.

Tuleehan näitä iltoja kai... No joka tapauksessa katson Voicen join sitten smoothieta tai viiniä ;) Oikein hyvää viikonloppua!

Kuva lainattu Pinterest.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttia :)