sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Mikä viikko!

Tänään pääsimme nauttimaan oikein ihanasta kevät päivästä! Oli mieletöntä kävellä tässä säässä. Sainkin mieleeni laittaa jo pian lenkkarit jalkaan ja alkaa tekemään myös juoksulenkkejä.

Koko viikko on mennyt huolesta soikeana tuon karvakaverimme puolesta. Vaikka viikolla postailinkin koirun olevan jo parantunut tuli siihen heti samana yönä takapakkia. Näin kipeä ei pikkuinen ole elämänsä aikana ollut kertaakaan. On lukuisia puheluita eläinlääkärille, lääkkeitä, paijailua, juottoa, syöttöä, valvomista, siivoomista... Huh! Viikon valvomiset ovat herätelleet poikaammekin tällä viikolla pitkin yötä vaikka normaalisti hän heräileekin vasta aamusta. Tänään hännällinen on voinut taas hyvin ja nyt toivotaan, että olo kestää! Toivottavasti ensi viikolla on koko porukka terveenä ja meillä nukuttaisiinkin paremmin. Silloin tämä mammakin pääsisi liikkumaankin enemmän :)

Ensi viikon lopussa on tulossa taas viikonloppureissu toiseen kaupunkiin. Hyvissä ajoin täytyy pohtia jo eväspolitiikkaa. Dieetissä koittaa myös tankkauspäivä viikonlopulle, joten ei voisi parempaan saumaan tulla. Perjantaihin menen siis dieetin mukaan ja siihen mennessä mietin tuon viikonlopun safkailun. Etukäteen en aio stressailla. Tankkauspäivän tarkoituksena on boostata aineenvaihduntaa. Saa nähdä mikä on ensi perjantain paino. Onko aineenvaihdunta hiipunut...

Kuva lainattu Pinterest.com  


Tämän viikon liikunnat:

ma -
ti kahvakuula
ke -
to crossing
pe -
la tanssi
su kävelylenkki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttia :)