maanantai 29. huhtikuuta 2013

Tankkauksesta ja muusta

Kotiuduimme eilen viikonloppureissultamme ja oma olo on kuin omenalla. Reissu starttasi hienosti omilla dieettieväillä. Lauantaina pidin ns. vapaa syömispäivän (joka siis ei ole synonyymi tankkaukselle). Päätin, että itselleni on helpompi syödä mitä on tarjolla kun tankkausohjeen mukaan. Se meni jotenkin näin:

lauantai:

aamupala: rahka ja mehukeitto, tee ja Parrots "nameja"
lounas: perunamuusia, lohta
välipala: pala lohipiirakkaa, korvapuusti, konvehti, pala kahta eri kakkua, tee ja Pepsi Maxia (juhlissa)
iltaruoka: kanahampurilainen salaattilisällä, kuivaa omena siideriä (ravintolassa)
iltapala: Parrots "nameja"


Taisin vetästä samalla kuukauden hiilariennätyksen ja olon kyllä huomaa. Elimistöni on ihan tukossa. Miten sitten jatkoin? Eilen mukailin dieettiohjeita ja tänään aamulla aloitin niin. Mieli olisi tehnyt eilenkin syödä jotain ihan muuta :/ Onneksi mieskään ei kannustanut ja söi sunnuntaiherkkunsa vasta nukkumaan mentyäni. Tänään aamulla paino oli pompannut ylös kun kävin vaa'alla. Todella toivon tilapäisyyttä.

sunnuntai:

aamupala: rahka ja mehukeitto
lounas: fetasalaattia ja broilerinkoipea, Cola Zero
välipala: protskupatukka
iltaruoka: tonnikalasalaatti
iltapala: rahkamehukeitto smoothie

maanantai:

aamupala: mansikoita, mehukeittoa, munakas

kuvat lainattu Pinterest.com

Jotain tapahtui viikonloppuna tämän lisäksi sillä ilmeisesti kroonisessa univajeessa olleena joku pato murtui. Nukuin lapsen kanssa useamman tunnin päikkärit eilen sekä tänään. Lisäksi menin eilen kymmeneltä nukkumaan mitä en tee koskaan. Olo on edelleen superväsynyt. Oli suunnitelmana tehdä kahvakuula treeni nyt lapsen päikkäreiden aikaan, mutta se vaihtui omiin päikkäreihin. Juuri mietin missä välissä saan treenin tehtyä. Kaupassakin kun pitäisi käydä.

Viikkoon tuo haasteita meillä ystävien kesken järjestettävä vappubrunssi sekä viikonloppuun ajoittuva kahdenkeskinen aika, jolloin todennäköisesti menemme nyt syömään ja elokuviin. Seuraavalla viikolla on taas viikonloppureissu ja sitten pian jo pojan 1-vuotissyntymäpäivät. Huoh.. Elämä on ihanaa, mutta dieetin kannalta nyt niin hankalaa. Menen nyt hetki hetkeltä eli nyt ensin tämä päivä.

Miten muilla menee?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttia :)