lauantai 13. huhtikuuta 2013

Lauantai punnitus

Perinteinen perjantaipunnitus oli tällä kertaa lauantai punnitus ja koska viime perjantaina en sitä tehnyt niin vertailukohtaa ei ole paitsi maanantainen painoni. Painan nyt 66,5 kg. Maanantain painoon verrattuna 67 kg pudotus on -500 g eli todella hyvä. Superdieetti tepsii, mutta ennen kaikkea oma itsekurini on ollut valtava. Olen kieltäytynyt tälläkin viikolla vaikka mistä herkuista! Olen tosi tyytyväinen! Nälkä kuitenkin kasvaa syödessä vai miten se meni :D

On ollut todella ihanaa saada vaatehuoneesta suurempi osa sisällöstä käyttöön. Mahdun siis melkein kaikkiin ennen raskautta käyttämiini vaatteisiin. Näillä kieppeillä olin siis tullessani raskaaksi, joten nyt alkaa olla virheellistä puhua enää raskauskiloista. Salillakin olen suht tyytyväinen siihen mitä näen. Mieskin tällä viikolla sanoi, että olen kaventunut. Olo kyllä tuntuu kutistuneelta ja entiseen verrattuna jopa pieneltä :D Koen silti olevani pullukka kuten koin ennen raskauttanikin kun paino oli noin 60 g tienoilta venynyt tähän. Silloin ajattelin etten ala laihduttamaan kun toivoimme lasta. Nyt ei ole mitään syitä olla katsomatta kortteja loppuun asti.

Täytyy kyllä myöntää, että nyt lauantaina viehättäisi ajatus leffasta ja leffakarkeista. Ehkä joku toinen lauantai :)

Viikon liikunnat:

ma kahvakuula
ti -
ke kotitreeni
to crossing
pe kävelylenkki
la tanssitunti
su kahvakuula

EDIT: lisäsin sunnuntain liikunnan.

Kuva lainattu Pinterest.com

4 kommenttia:

  1. Ootko kokeillu tätä Suomalaista keksintöä? http://konjam.biz.ly/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä ole. Enkä ole kuullutkaan tästä. Onko hyviä kokemuksia? Itse taidan olla vähän "vanhanaikainen" enkä tahtoisi ottaa mitään pillereitä laihtuakseni. Ruualla ja liikunnalla mennään :)

      Poista
  2. Siis vau! ihan mahtavasti oot tiputtanut taas painoa tässä välissä :) onnea siitä! Meikäläinenkin parisen viikkoa sitten pääsi kummitusrajan alle, eli paino nyt 69,6kg kyllä se tästä siis hissukseen.. Kävin uutena tuttavuutena kokeilemassa viikonloppuna kahvakuulatuntia, ja voi jestas kun on vieläkin paikat kipeenä vaikka vaan onnettomalla 4kg kuulalla huhkin. Mutta oli kyllä tehokasta touhua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla sinusta pitkästä aikaa! Ja kiitti, onhan tässä paino hyvin tippunut. Kovasti töitä sen eteen on kyllä tehty :) Upea suoritus tuo 69,6! Itselleni alle 70 kg:hen pääsy oli merkittävä virstanpylväs. Ja hiljaa hyvää tulee ;) Olen todennut saman eli kahvakuula on todella tehokasta! Itselläni on 6 kg kahvakuula kotona ja sillä saa kyllä hyvin tuntumaan. Tsemppiä sinne :)

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)