maanantai 8. huhtikuuta 2013

Tuloksia!

Edellisen kerran tehdessäni ottaessani mittoja oli eri fiilis. Tuolloin ei ollut painon suhteen tapahtunut merkittävää reiluun kuukauteen. Painoin tuolloin 69 kg ja nyt painan 67 kg!! Pudotusta kuukaudessa -2 kg! Voi siis kuvitella, että tällä kertaa otin mittoja intopiukeena :) Tuloksia! Jee tätä on odotettu!

Itse sain painon 67,7 kg:hen viime kuun lopussa. Sen jälkeinen pääsiäisherkuttelun sulattaminen ja sen jälkeinen kutistuminen on kyllä täysin superdieetin ohjeiden ansiota. Ai jatkanko? No tietysti jatkan jos saan aikaiseksi haluamiani tuloksia :D Haasteita on kyllä tulossa kuten juhlat. Otan kuitenkin rennosti enkä pohdi asiaa liikaa koska siitä ei ole ennenkään ollut minulle kuin haittaa. Olen miettinyt tätä superdieettiä, että nyt on juuri oikea hetki tällä eli kiitos päähänpistolleni hah. Kun lapsi syö vielä eri ruokaa kanssamme hetken ei ole turhauttavaa tehdä kaksia ruokia. Kokoaikaisesti työelämässä olo toisi myös haastetta kaikkine eväiden tekemisine ja selittelyineen. Jälkimmäisestä en varsinkaan pidä.

Seuraavassa mitat painolla 67 kg (BMI 24,6). Edelliset otettu painolla 69 kg (muutos kuukaudessa -2 kg). Varsin maltillinen viikkopudotus, mutta mulle tosi hyvä! Suluissa vanhat ja muutos.

reidet 60 cm (nyt saman mittaiset :D) (61 ja 62 cm, muutos -1 ja -2 cm)
peppu 99 cm (101 cm, muutos -2 cm)
lantio leveimmästä kohdasta 91 cm (93 cm, muutos -2 cm)
vyötärö kapeimmasta kohdasta 78 cm (82 cm, muutos -4 cm)
pohkeet 37 cm (39 cm, muutos -2 cm)
allit 29 cm (29 cm, muutos 0 cm) 

Yhteensä senttejä lähtenyt 11-12 cm!!
Nyt aivan loistava ja onnistunut olo. Kesäkin lähestyy :) Otan tuosta kahvakuulan käteen kun poikani menee päikkäreille.


Kuva lainattu Pinterest.com


Matkaa normaalipainoon 0 kg
Matkaa tavoitteeseen 7 kg (BMI tuolloin 22)
Seuraava punnitus perjantai 12.4.

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit, mikä tulos! I'm so happy for you :) Tästä postauksestasi sain itse asiassa taas potkua omaankin projektiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kiitti! Aika happy olen itsekin. Hienoa jos postaus motivoi :)

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)