maanantai 4. maaliskuuta 2013

Juoksuhiekkaa

Eilen hehkutin mun loistavaa treenimotivaatiota tälle viikolla. No tän päivän treeni ei kulkenut. Syytä en tiedä, mutta crossing tuntui siltä kun hiekassa tarpoisi. Parhaimmillaan menohan on kevyttä kuin pyöräily asfaltilla. Tänään ei. Nyt katsoin kelloa koko ajan. Kaupanpäälle sain vielä mojovan päänsäryn :( Mietin miksi treenistä tuli näin paha olo kun normaalisti olo on päinvastainen. Itseni kohdalla olen aiemmin huomannut ettei treeniin kannata mennä juuri kun on syönyt tai silloin kun ei ole ehtinyt syömään. Tänään ei tästä voinut olla kyse koska söin hyvän välipalan reilu tunti ennen treeniä. Myös kipeeksi tulo voi näyttäytyä näin. Toivottavasti ei kuitenkaan ole kyse tästäkään. Jokin kuitenkin mätti. Pitää katsoa miten seuraava treeni sujuu.

Päivän ruokia:

munakas, ananasviili, tee
pinaattikeitto, kurkkupala, vichy
pähkinöitä, proteiinirahka

treeni 45 min

proteiinipatukka, vitamiinivesi
jauhelihakasvispataa, raejuustoa, cola zeroa lasillinen
manteleita, hasselpähkinöitä, jogurttia, tee


Kuva lainattu Pinterest.com

4 kommenttia:

  1. Mulla oli eilen ihan sama fiilis! Fitball-tunti ei sujunut ollenkaan hyvin ja sen jälkeen jäi ärsytys päälle... Toivottavasti viikon muut treenit sujuvat paremmin meillä molemmilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävinkin lukemassa fiiliksistäsi. Kyllä se vaan ärsyttää kun salille lähtemisen jälkeen odottaisi hyvää oloa ja saakin jotain muuta :/ Mulla meni eiliset treenit jo paremmalla menestyksellä. Toivottavasti sullakin jo parempia kokemuksia :)

      Poista
    2. Unohdinkin aiemmin vastata sinulle... Tiistain treenit kulkivat jo paljon paremmin ja loppuviikon ovat lihakset olleet arkoina power-tunnista :) Mutta sitä parempaa kipua ei ole olemassa! Joskus vain huomaa jo tunnin alussa, että ei tästä meinaa tulla mitään ja sitten koko tunti meneekin huonosti ja ärsytys on mahdoton. Onneksi tämä tapahtuu vain silloin tällöin, yleensä fiilis tunnin jälkeen on mahtava :)

      Poista
    3. Kiva kuulla, että on lähtenyt treenit taas kulkemaan! Kai näitä huonoja päiviä vain joskus sattuu väliin. Eteenpäin vaan :)

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)