tiistai 19. maaliskuuta 2013

Hyrr

Alkaa tämä talvi olla jo nähty! Luin jostain, että olisi kylmin maaliskuu 50 vuoteen, huh. Odotan kovasti kevättä ja kesää. Odotan omaa hoikempaa minääni ja sitä, että pukeudun farkkuihin ja tiukkaan raitapaitaan näyttäen hyvältä. Joo, vanhat arkisuosikit :D Pienen lapsen äitinä myös liikkumiseni helpottuu huomattavasti. Kenties joillain hyökkäysvaunuilla/rattailla tuossakin säässä pääsisi eteenpäin sujuvasti, mutta liikkuvaisena perheenä olemme suosineet pieniä ketteriä vaunuja/rattaita. Niillä eteenpäin pääseminen on pahimpina päivinä (kun on kunnon jäärailot muodostuneet tiehen) jo itsessään tuntunut treeniltä. Ei mielellään liiku tuolloin enempää kun on pakko. Olen mukavuudenhaluinen ihminen ja olisi ihanaa jättää myös lumityöt taakse ja saada piha käyttöön.

Kuva lainattu Pinterest.com

"Yksinhuoltajaviikkoni" on lähtenyt käyntiin ihan mukavasti vaikka mitään muuta en teekään kun hoida lasta tai koiraa. Kun suorittaa pukemis ja ulkoiluoperaatiot neljä kertaa päivässä on itselleni selvää etten vaadikaan itseltäni enempää. Kun lapsi menee illalla nukkumaan tekisi mieli rojahtaa vaan sohvalle nauttimaan herkkujen kanssa. No nyt mennään ilman niitä herkkuja. Ja tänään vedin kunnon kahvakuulatreenin kotona kun lapsi hemmotteli minua pitkillä päikkäreillä. Kyllä tästä arjesta vaan nauttii enemmän kun on toinen ihminen sitä jakamassa/tekemässä. Tällaiset päivät tuntuvat liikaa arjen suorittamiselta. Hatunnosto vaan kaikille yksinhuoltajille, jotka omistavat myös lenkkeilyä tarvitsevan koiran!

Eilen lautasella:

aamupala: proteiinijogurtti, tee
päiväruoka: 2 avocadoa ja katkarapusalaattia (vinkki tulossa!), makuvichyä
välipala: kourallinen pähkinöitä, proteiinirahka, tee
iltaruoka: fetasalaatti pinjansiemenillä, makuvichyä
iltapala: viili appelsiinihillolla, tee

Tänään lautasella:

aamupala: munakas, proteiinijogutti, tee
päiväruoka: jauhelihakasvispataa (vinkki tulossa!), maku vichyä
välipala: maitorahkaa ananaksella, tee (suunnitelma)
iltaruoka: fetasalaatti pinjansiemenillä (suunnitelma)
iltapala: rasvatonta vaniljajogurttia, tee (suunnitelma)

Pyrin tosiaan syömään 5 kertaa päivässä pieniä annoksia. Olen huomannut sen sopivan itselleni parhaiten ja jos yksikin ateria jää välistä niin herkkuhammasta kolottaa suuresti. Liittyisiköhän tämä jotenkin verensokeriin? Tietäisikö joku?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttia :)