keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Avocado herkku

Olen täysin hurahtanut avocadoihin ja olen tartuttanut hurahdukseni myös mieheeni. Meiltä löytyy aina avocadoja, joista osa on syöntikypsiä ja osa hieman raakoja kypsymässä olevia. Avocadohan on terveyspommi ja siitä saa vitamiineja ja hivenaineita. Niissä on paljon rasvaa, mutta se on hyvää rasvaa. Laitan itse avocadoa lähinnä salaatteihin. Tässä yksi kaverilta kopioitu vinkki esim. illanistujaisiin tarjolle. On ollut itselläni tällä viikolla kahtena lounaana helppoutensa vuoksi (vauvan kanssa ei aina ole aikaa kokkailla). Maailman terveellisin tämä "majoneesi"salaattia sisältävä homma ei tosin ole. Todella hyvää kylläkin! Kaloreita kertyy jonkin verran vaikka homma maistuu kevyelle.

Maailman helpoin resepti - avocadoa alkuun

Tarvitset syöntikypsiä avocadoja ja Rainbow katkarapusalaattia. Halkaise avocadot ja lusikoi salaatti kiven tilalle. Syö lusikalla kovertaen, nam!


2 kommenttia:

  1. Oi, täytyypä kokeilla! En ikinä ole maistanutkaan avokadoa, mutta täytyy joskus uskaltautua ;)

    meillä on ollut vähän hiljaiseloa ollut nyt netin maailmasta, kun edelleen kärvistelen jossain ihme flunssassa, nyt jo 3 vkoa täynnä, mutta ehkä tämä toivottavasti joskus helpottaa ja pääsen taas oman projektini pariin, nyt ei jaksa muuta kuin tytön kanssa heilua kotona, kaikki muu toiminta jäänyt pois kun olo vieläkin suht surkea...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen nimittäin on aika herkkua :) Avocado pitää olla ruskea ja vähän pehmeä päältä, että on hyvä. Usein kaupan syöntikypsät ovat jo liian kypsiä eli kannattaa ottaa hieman vihreämpi ja kovempi kotiin kypsymään. Voi harmi, että teillä on sairasteltu :( Toivottavasti koko perhe paranee pian ja pääset normaalirytmiin. Itselläni oli tämä viikko haaste kun mies oli työmatkalla koko viikon eli salille pääsy oli vaan haave. Onnistuin kuitenkin hyvin! Mukavaa viikonloppua sinne :)

      Poista

Kiva kun jätät kommenttia :)