tiistai 26. maaliskuuta 2013

Fiiliksiä

Tunnen löytäneeni tällä hetkellä itselleni sopivan tavan kulkea tätä tietä päämäärääni ja fiilis on luottavainen. Tosin tietysti nähtäväksi jää onko tieni järkevä tulosten kannalta. Jos ei niin teen sitten tietysti muutoksia. Tällä viikolla koin tanssitunnilla pitkästä aikaa jotain mitä en ole pitkään aikaan kokenut: pidin siitä mitä näin peilistä. Vaikka ylimääräisiä kiloja vielä on tuntuu olo kevyemmältä ja vaatteet istuvat paremmin. Se tuntuu hyvältä. Normaalipainoiseksi tulo on ollut henkisesti iso askel.


Pyrin pääsemään salille ainakin 2 krt viikossa ja varaan itselleni aikaa lisäksi tehdä kahvakuulatreeni kotona 2 krt viikkoon. Vastoin olettamuksiani olenkin hurahtanut tuohon kahvakuulailuun! Tuntuu että tuolla saa suht helpolla kotijumpan todella tuntumaan. Usein itselläni on ollut kotijumpassa se, että se on tuntunut "turhalta" kun ei ole saanut kunnolla tuntumaan liikkeitä.

Olen syönyt edelleen aamupalan, lounaan, välipalan, iltaruuan sekä iltapalan. Pieniä annoksia ja usein. Syömällä laihtuu, sanoi joku :D Ilta seiskan jälkeen pyrin olemaan syömättä mitään mikä on ollut mulle uutta. Ajattelin kerran viikkoon pitää vapaasyömispäivän ettei mene liian tiukaksi. Ainakin nyt viikonlopulla olleesta vapaasyömispäivästä selvisin kunnolla ruotuun. Katsotaan miten jatkossa käy. Tuntuu, että olen vihdoin ymmärtänyt ettei ole tervettä syödä joka päivä herkkuja. Minua himottaisi myös olla kuukausi ihan ilman herkkuja. Jotain on jäänyt kaivelemaan kun aiemmat yritykset ovat menneet pieleen.

Kuvat lainattu Pinterest.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun jätät kommenttia :)